gallery/wadder conabruin
gallery/vlag

Wadder te koop

 

De Wadder is een ideale platbodem voor het varen op de waddenzee. Droogvallen en zeilen op het wad geven unieke vakanties.

De boot is uitermate ruim en supergezellig in de kuip en van binnen. De boot is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en/of kleinkinderen (5 slaapplaatsen). Voor hen is een aparte slaap/speelruimte achterin. Ook ankeren en zwemmen geven veel gezelligheid.

De Wadder zeilt prima met halve en ruime wind!  De zeilen worden vanuit de kuip bedient (rolfok) zodat de Wadder prima alleen gezeild kan worden!  Met stuurwiel en helmstok!

De Wadder is een moderne platbodem, geen zware zijzwaarden, maar een midzwaard met een lier. De grote fok (genua), stormfok en kuiptent zijn onlangs vernieuwd, startmotor gereviseerd. De motor Volvo Penta 23 PK is goed onderhouden. Accu's vorig jaar nieuw. Ideale boot om aan te klussen!

De boot is goed onderhouden en is compleet met alle uitrusting:

 

-   Marifoon, GPS

-   Anker, stootwillen, landvasten

-   Spinnaker / Gennaker

-   Zwemtrap (nieuw)

-   TV aan boord, koelkast, fornuis, toilet

-   Zonnescherm, wintertent

 

U kunt, vrijblijvend, lid worden van het waddergenootschap en van de app groep. De Wadder is een collectors items met limited edition: Er varen 60 wadders.

 

Vraagprijs: € 19.500

http://www.wadder.nl/

Telefoon: 0622026650